SHOARMA GRILLROOM SHALOM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1468 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Grillroom Shalom. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2024 om 1:05 Duurde echt lang en het eten was koud + droog. Ik snap niet wat voor ontspoorde mensen jullie aannemen, maar de bezorgster belde en blafte dat ze het pand niet uit kon, terwijl duidelijk voor haar neus de openingsknop zat. Je hebt geluk dat je al weg
20 jul 2024 om 23:52 Bestelling is geaccepteerd, maar nooit aangekomen! Ze hebben niet eens even netjes contact opgenomen of geannuleerd. Ik wacht al 2 uur lang en de telefoon wordt ook niet beantwoord. Ik ga er dus vanuit dat het niet meer bezorgd wordt.
20 jul 2024 om 10:50 Bezorging duurde heel lang... bij aankomst miste we een deel, daarover gebeld zal t zsm komen.. duurde ook een uur en eindstand nog niet alles ontvangen.
18 jul 2024 om 13:17 Niets te klagen… eten was goed warm bij aankomst en bezorging liep snel en gesmeerd… 10 uit 10.
8 jul 2024 om 7:51 Beste Turkse pizza die ik ooit heb gegeten! En alles was lekker warm en super snel gebracht
7 jul 2024 om 21:33 Het was binnen de tijd goed warm en lekker top
7 jul 2024 om 19:50 Eten goed bezorging Top!
6 jul 2024 om 20:08 Shoarma wat te veel gekruid jammer ben anders gewend van deze zaak!
6 jul 2024 om 10:24 Eten was op tijd, warm en echt superlekker!
5 jul 2024 om 20:51 Kwart voor 7 besteld kwam half 9 aan. Helaas was het eten niet meer warm. Turkse pizza was erg weinig er zat bijna niks tussen. Kapsalon was erg goed.
2 jul 2024 om 7:49 Weer erg genoten van het eten …
30 jun 2024 om 13:01 Het eten was heerlijk.