SHOARMA GRILLROOM SHALOM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1420 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Grillroom Shalom. Meer weten? Ontdek meer

23 apr 2024 om 0:11 Prima, geen klachten hier. Top :)
22 apr 2024 om 9:59 Ons eten was lekker warm en lekker en op afgesproken tijd bezorgd.
22 apr 2024 om 8:25 Alles was koud en zijn er beetje ziek van geworden.
21 apr 2024 om 9:33 Het eten was heerlijk. Jammer dat de bezorger geen herkenbare kleding aan had. Meiden alleen thuis vonden het niet zo prettig.
20 apr 2024 om 23:35 Het eten was heerlijk
20 apr 2024 om 20:49 Altijd lekker eten! Ik moet wel altijd dubbel kaas bestellen bij de turkse pizza anders zit er zo weinig op dat je het amper proeft. Het werd een kwartier later bezorgd dan aangevraagd.
19 apr 2024 om 7:14 Normaal gesproken geef ik Shalom 5 sterren maar ik vind het irritant dat ze steeds vergeten op de verpakking welk product erin zit. Hierdoor weten we nooit wat van wie is. Zeker omdat ik altijd extra kaas en knoflooksaus doe.
17 apr 2024 om 20:32 Goed en lekker eten. Goed warm. En bezorging prima op tijd .
14 apr 2024 om 18:18 En weer heerlijk gegeten! Top!
14 apr 2024 om 8:23 Geen klachten… super lekker eten en zeer vriendelijke bezorger. Till next time again :)
8 apr 2024 om 20:07 Heeerlijk, toppie toppie
6 apr 2024 om 21:50 Heerlijk, en keurig op tijd!